У РФ вже заявили, що зрадник Тимощук виграє суд проти України в CAS

Читать на русском

У РФ вже заявили, що зрадник Тимощук виграє суд проти України в CAS

У РФ вже заявили, що зрадник Тимощук виграє суд проти України в CAS

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) нібито має стати на бік Анатолія Тимощука в його ганебному позові проти Української асоціації футболу. Колишній капітан донецького "Шахтаря", мюнхенської "Баварії" та санкт-петербурзького "Зеніту" оскаржує Швейцарії позбавлення його всіх нагород та тренерської ліцензії у нашій країні.

Професор Російського академічного університету Олексій Киласов у коментарі порталу bfm.ru заявив, що УАФ не має причин для санкцій щодо Тимощука. Представник РФ додав, що помічник тренера "Зеніту", який замовчує війну в Україні, зможе відновити ліцензію в країні-агресорці.

 qkxiqdxiqzriqudant

"Якщо ліцензія анулюється, то, виходить, він має пройти процедуру нового отримання, і він може отримати її в Росії. Ніде не сказано, що це має бути саме громадянин Росії. Мало того, якщо не було передбачено процедуру позбавлення, без зміни внутрішнього статуту футбольної асоціації України це неможливо. І, відповідно, суд із високою часткою ймовірності може стати на його бік та відновити його у правах", – сказав Киласов.

Зазначимо, що слухання у справі Тимощука відбулися у CAS 22 квітня. Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише зміг видавити із себе невеликий сторіс в Instagram, у якому просто закликав до миру.

Згодом з’явилася інформація, що Тимощук намагається отримати паспорт громадянина Румунії. Тренер "Зеніту" таким чином намагається обійти санкції, які на нього наклала Рада національної безпеки та оборони (РНБО).

Окрім того, в мережі випливло, що зрадника України було завербовано Федеральною службою безпеки (ФСБ), що і є причиною його мовчання щодо війни в Україні. Колишня дружина ексфутболіста Надія Навроцька звинуватила його у підтримці вторгнення Росії та причетності до вбивств українських дітей.




Резонанс

Теги