«Укрзалізниця»: внаслідок ранкової атаки на Одесу постраждали двоє працівників

Пожежні працюють на місці російського ракетного удару, Одеса, Україна, 15 березня 2024 року, фото ілюстративне

Під час обстрілів об’єктів критичної інфраструктури в Одесі 10 квітня отримали поранення залізничники, йдеться в повідомленні пресслужби «Укрзалізниці».

«Сьогодні вранці, у день визволення Одеси від фашистських загарбників, ворог цинічно обстріляв балістичними ракетами об’єкти критичної інфраструктури. На жаль, під час атаки постраждали двоє залізничників Одеської залізниці, вони з пораненнями та травмами госпіталізовані», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стан поранених «стабільний», їм надається вся необхідна допомога.

Вночі 9 квітня сили РФ атакувала Україну дронами. Як повідомила місцева влада, уламки збитого БПЛА типу Shahed 131/136 пошкодили приватний будинок та обірвали лінію електропередач в Одеському районі.

За даними українських військових, противник атакував Одещину з літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря, застосовуючи, ймовірно, Х-59. Силами протиповітряної оборони знищені 2 ракети над морем.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум




Резонанс

Теги