Керівництво "слуг" (Стефанчук, Арахамія, Корнієнко) плюнуло в обличчя українському народу - московська церква і далі нищитиме Україну

Законопроєкт про заборону УПЦ МП розглянуть аж в серпні – це має бути перший законопроєкт, заради якого зберуться нардепи. Засідання парламенту, заплановані на цей тиждень, скасували.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

За словами нардепки Юлії Клименко, "слуги народу" виявили бажання ще раз переглянути текст законопроєкту, тому цього тижня за документ не голосуватимуть.

А, оскільки трибуна буде заблокована до розгляду законопроєкту, то нічого іншого голосувати не зможуть.

Сьогодні після голосування за продовження воєнного стану велика кількість народних депутатів заблокувала трибуну, вимагаючи внести до порядку денного заборону УПЦ МП. До блокування долучилися не лише опозциіонери, а й "слуги народу", зокрема голова профільного комітету Микита Потураєв. Керівництво фракцій пішло на нараду зі спікером парламенту, а блокування трибуни продовжилося. Нардепи обіцяли блокувати її, аж доки Рада не розгляне законопроєкт.

Зображення вгорі: Стефанчук збрехав, що в Раді немає голосів для заборони московського патріархату. Він — типовий "слуга народу". Путін високо оцінив внесок Стефанчука у захист московського патріархату в Україні

«Аргумент»




Резонанс

Теги