Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком

Читать на русском

Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон, яка бореться з раком

Принц Вільям розповів про стан Кейт Міддлтон , яка бореться з раком

Принц Вільям розповів шанувальникам королівської родини про стан своєї дружини Кейт Міддлтон. Майбутній король повідомив громадськості, що у неї все добре, оскільки принцеса приватно бореться з хворобою.

Під час появи принца Уельського на урочистому відкритті James Place Newcastle 30 квітня хтось із натовпу запитав про благополуччя Кейт та їхніх трьох дітей:10-річного принца Джорджа, 8-річної принцеси Шарлотти та 6-річного принца Луї. "Усе добре, дякую, – відповів Вільям, як видно на ролику, оприлюдненому у соцмережі X. – У нас усе добре".

Поділившись своїм діагнозом у березні, Кейт розповіла про підтримку, яку вона отримала від Вільяма після операції на черевній порожнині та під час проходження хіміотерапії. "Це були неймовірно важкі місяці для всієї нашої родини, – сказала вона у своєму відеозверненні. – Те, що Вільям поруч зі мною, це велике джерело розради та спокою".

 qrxiquieuiqqxant

42-річна принцеса також пояснила, що її запланована операція на початку року вважалася нераковою. Проте аналізи після процедури показали онкологію, і зараз вона проходить курс профілактичного лікування. "Це, звісно, стало величезним шоком, – пояснила Кейт, – і ми з Вільямом робили все можливе, щоб проаналізувати та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї".




Резонанс

Теги