ОСУВ "Хортиця": Окупанти в Очеретиному заблоковані та перебувають під вогневим контролем України

Читать на русском

ОСУВ

ОСУВ "Хортиця": Окупанти в Очеретиному заблоковані та перебувають під вогневим контролем України

Окупаційна армія РФ продовжує атакувати на сході України, щоб захопити нові території. Проте українські військовослужбовці у запеклих боях стримують ворога та блокують його просування.

Зокрема, путінські війська заблоковані у населеному пункті Очеретине на Авдіївському напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин.

За його словами, країна-терорист не залишає спроб захопити нові території України, але ворог перебуває під вогневим контролем України і не може просунутися. Щоб здійснити свої злочинні плани, Росія кинула в бій додаткові резерви.

Зокрема, щоб прорвати оборону українських військ на напрямку Новобахмутівка – Очеретине, окупанти задіяли 55-ту мотострілецьку бригаду.

"Наразі дві третини селища Очеретине перебуває під нашим контролем. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під нашим вогневим контролем", – сказав Волошин.

Також він додав, що, незважаючи на складні бої, Сили оборони контролюють ситуацію. Крім того, вживаються заходи, щоб вибити противника за межі населеного пункту.

Окупанти заблоковані в Очеретиному та під вогневим контролем України – ОСУВ  dqdiqhiqdkiqxuant




Резонанс

Теги