ОГП: попередньо, по Харкову вночі вдарили двома ракетами С-300

Як заявив днями міський голова Ігор Терехов, російські війська найчастіше обстрілюють Харків з С-300 з Бєлгородської області Росії – ці снаряди за 40 секунд долітають до міста. Фото архівне

Російські війська, за попередніми даними, вночі завдали удару по Харкову з території Бєлгородської області РФ двома ракетами С-300, повідомляє у телеграмі Офіс генпрокурора.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За останніми даними, внаслідок нічного ракетного удару по житловому масиву Шевченківського району Харкова загинули 6 людей, ще 11 поранені.

Раніше місцева влада повідомляла, що через нічний «приліт» у Шевченківському районі Харкова загинули 6 людей, ще 10 поранені, пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель.

Як заявив днями міський голова Ігор Терехов, російські війська найчастіше обстрілюють Харків з С-300 з Бєлгородської області Росії – ці снаряди за 40 секунд долітають до міста, проте останнім часом РФ почала частіше застосовувати «шахеди».

Останнім часом російські війська посилили свої атаки Харкова. Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ракет, дронів –атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум




Резонанс

Теги