Влада Київської області скасувала закупівлю 1000 FPV-дронів

дрони,фпв,fpv-дрони,фпв-дрони

Департамент цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами Київської обласної державної адміністрації розірвав угоду про закупівлю 1000 квадрокоптерів.

Про це голова Київської ОДА Руслан Кравченко повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Розриваємо договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту КОВА на закупівлю 1000 FPV-дронів... Причина – проста. Постачальник – ТОВ "Конкорд-22", який виграв тендер, не виконав свої зобов’язання", – написав Кравченко.

За його словами, уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку. Однак терміни виготовлення та постачання всієї партії дронів вже прострочені на три тижні, а із 1000 дронів постачальник передав замовники лише трохи більше 70 одиниць.

"Але їхні технічні характеристики та комплектація не відповідають умовам договору.Наголошую! Жодної оплати за дрони постачальник не отримав і не отримає... Для всебічного вивчення уже звернувся до правоохоронних органів", – додав Кравченко.

Читайте також: Влада Луцька витратить 30 мільйонів з місцевого бюджету на закупівлю FPV-дронів

За даними у системі Prozorro, Київська ОДА уклала договір із ТОВ "Конкорд-22" вартістю 22,67 млн грн (з ПДВ) 6 листопада, повідомлення про його розірвання наразі не оприлюднене.

Угода передбачала постачання 900 FPV-дронів "Конкорд-1" та 100 дронів "Конкорд-3" по 18,89 тис. грн (з ПДВ).

ТОВ "Конкорд-22" зареєстровано у липні 2022 року і належить Олексію Дєшину.

Автор: Михайло Орлюк




Резонанс

Теги