У Бучі з’явиться супермаркет із радянським Вінні-Пухом

У Бучі з’явиться супермаркет із радянським Вінні-Пухом

У Бучі з’явиться супермаркет "Сільпо" із радянською стилізацією Вінні-Пуха

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ДетекторМедіа".

Це один із найпопулярніших казкових персонажів, якого створив англієць Александр Алан Мілн. Проте на фасаді збираються зобразити ведмедя і бджіл саме із російського радянського мультика. І йдеться про майже точний повтор кадру.

До того ж є питання авторських прав. Тобто "Сільпо" має заплатити власникам за використання образу радянського Пуха. З’являється питання, як можна зараз перерахувати гроші федеральному державному унітарному підприємству "Фільмофонд кіностудії "Союзмультфільм".

А ще цей супермаркет любить оформлювати зали у різних стилях, зокрема, використовувати відомих персонажів, наприклад, "Алісу в Дивокраї" чи Мавку. Тому, можливо, на бучанців чекає сюрприз із дизайнерським радянсько-російським привітом.

Як мешканка цього чудового міста напишу, що наш міський голова після повномасштабного вторгнення страшенно захопився ідеєю відкриття торгівельних майданчиків. Щонайменше на одній з центральних вулиць активно будують магазини на місці приватних будинків.
Ну а також має місце хвилинка гігантоманії від подружжя Герег. Бо на місці знищеного "Епіцентру" нині будують новий, уп’ятеро більший, ніж попередній. Ба більше – заявляють, що ТЦ буде у принципово новому для мережі архітектурному стилі,

– написала Лєна Чиченіна.

Нагадаймо, що "Ірпіньводоканал" позбавили ліцензії у Бучанській громаді.




Резонанс

Теги