Волинського залізничника покарали за поширення інформації про переміщення зброї

На Волині покарали працівника залізниці, який поширив інформацію про переміщення зброї в Україну в умовах воєнного стану

Об этом сообщает Архив компромата


Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура, передає "Еспресо.Захід".


Суд визнав 42-річного волинянина винним у поширенні інформації про направлення і переміщення зброї в Україну в умовах воєнного стану. Слідчі встановили, що в силу своїх посадових обов’язків він знав про переміщення залізничним транспортом зброї та озброєння, маршрути та напрямки. Під час приватної розмови, він розповів цю інформацію знайомим.


"Суд врахував, що волинянин до того не притягувався до кримінальної відповідальності та щиро розкаявся у скоєному, й призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку", – додали у повідомленні.


Як відомо, 15 листопада російські війська вкотре здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Під удар потрапив, зокрема, Київ. Повідомлялося про одного загиблого, пів міста залишилося без світла. Окрім того, під атаку потрапили ще десять областей.


Зазначимо, в низці областей спрацювали системи протиповітряної оборони. Засоби ППО збили 73 з понад 90 випущених ракет, а також 10 дронів-камікадзе “Шахед” та один безпілотник “Орлан”.


Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.


По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська РФ перейшли кордон під Харковом.


ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.


В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.


Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.


Веніамін Цвєтков

Источник: Скелеты в шкафу




Резонанс

Теги