Російські загарбники похвалилися відео зі зруйнованої Авдіївки

Читать на русском Read in English

Російські загарбники похвалилися відео зі зруйнованої Авдіївки

Російські загарбники похвалилися відео зі зруйнованої Авдіївки

Російські окупанти зняли знущальне відео зі зруйнованої української Авдіївки. Зі сміхом вони міркували про те, як "погарнішало" місто після окупації Росією.

Мертве місто, значною мірою перетворене на купу каміння, військові злочинці хвалять за "тишу" і "відсутність міської метушні", що розбавляються "запахом чаду та трупів". Цинічний ролик оприлюднив журналіст Юрій Бутусов.

 qkxiqdxiqdeihrant

"Російські військовослужбовці ходять руїнами "звільненої" Авдіївки і пишаються тим, що тепер тут все точно як у них вдома", – написав він.

На оприлюднених кадрах видно, як кілька окупантів йдуть поміж напівзруйнованих будинків, що зяють порожніми вікнами, і залишків "зрізаних" снарядами дерев.

"Атмосфера: тиша, немає міської метушні. Машин немає. Повітря від цих... вихлопів немає. Запах гару, чаду, трупів... "Репортажі" з Авдіївки продовжуються.... Гарний "ландшафтний дизайн" тут", – зі сміхом знущаються з понівеченого міста окупанти.

Цікаво, що окупант, який знімав відео, показав обличчя своїх "товаришів", своє ж спробував заблюрити. Але на мить його фізіономія також "засвітилася".




Резонанс

Теги